februari 2024

Vacature: P10 coördinator en administratief medewerker

Wil je graag meewerken aan een prachtig, krachtig en energiek platteland?

Wil je graag meewerken aan een prachtig, krachtig en energiek platteland? Wij zoeken twee nieuwe collega’s! Collega’s die samen met ons de kracht van het platteland willen uitdragen. Een boodschap die wordt ondersteund door de 32 grootse plattelandsgemeenten. We zetten ons in voor een leefbaar, duurzaam en sociaal platteland. Thema’s die we op landelijk en Europees niveau onder de aandacht brengen. We zijn op zoek naar een coördinator en administratief medewerker. Je gaat werken voor zowel P10 als voor de gemeente Hof van Twente.

Onze P10-gemeenten worden gekenmerkt door een grote grondoppervlakte, veel kernen en het ontbreken van een dragende kern. Deze kenmerken zorgen ervoor dat deze gemeenten veelal dezelfde maatschappelijke opgaven hebben om ervoor te zorgen dat de leefbaarheid en vitaliteit op peil blijven. Door samen te werken is het delen van kennis gemakkelijker en hebben de gemeenten de massa die nodig is om hun gezamenlijke belangen te behartigen (lobby).

Samen willen we de randvoorwaarden scheppen die ervoor zorgen dat onze gemeenten ook in de toekomst aantrekkelijk blijven. Tegelijkertijd willen we met onze ruimte bijdragen aan de opgaven die heel Nederland heeft op het gebied van energie, wonen, zorg, onderwijs en klimaat.

De werkzaamheden zijn niet plaatsgebonden. Het werkgeverschap is belegd bij de gemeente Hof van Twente. Natuurlijk moet je wel regelmatig ’het land in’ voor het bijwonen van bijeenkomsten en vergaderingen. Eveneens zal er regelmatig overleg plaatsvinden in het gemeentehuis van Hof van Twente.

De P10 kent een kleine kernorganisatie bestaande uit een P10 coördinator, twee strategisch adviseurs, een communicatieadviseur en administratieve ondersteuning. Een klein actief team waar de lijnen kort en informeel zijn.

Daarnaast verricht je een deel van je werkzaamheden voor de gemeente Hof van Twente. De gemeente Hof van Twente is een dynamische gemeente met ongeveer 35.000 inwoners, gelegen in het groene hart van Twente. De gemeente bestaat naast een uitgestrekt buitengebied uit de kernen Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo. De gemeente Hof van Twente heeft ongeveer 260 medewerkers in dienst. Iedere medewerker van onze organisatie draagt bij aan de maatschappelijke opgave vanuit zijn eigen expertise, rol en verantwoordelijkheden.

Werk je met ons mee? Bekijk hier de volledige vacatures.

Deel dit op:
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter