Henk Aalderink-prijs 2022

EEN PLATTELAND DAT KLAAR IS VOOR DE TOEKOMST

Het platteland bruist van de initiatieven. Inwoners zetten zich vol passie in voor de leefbaarheid van hun dorp en gemeenschap. Deze ongekende energie en kracht is kenmerkend voor het platteland en zijn bewoners. En dat is hard nodig, want we staan voor grote opgaven in Nederland. Het platteland biedt ruimte voor oplossingen, mits we er samen de schouders onder zetten. Alleen dan is het platteland klaar voor de toekomst!

Met de Henk Aalderink-prijs ondersteunt de P10 bewonersinitiatieven die zich inzetten voor de leefbaarheid van hun dorp en gemeenschap. Heeft u een initiatief dat bijdraagt aan een toekomstbestendig platteland? Geef u dan op en maak kans op de Henk Aalderink-prijs.

PRIJS

De winnaar ontvangt €2000,- en publiciteit via de P10 kanalen

De drie beste inzendingen komen in De Krant van het Platteland

VOORWAARDEN & CRITERIA

JURY

De jury is onafhankelijk en bestaat uit drie leden die een binding hebben met het platteland:

AANMELDEN

U kunt zich aanmelden voor de Henk Aalderink Prijs via deze pagina. Opgeven kan tot 30 mei 2022. Heeft u vragen over uw aanmelding? Stuur dan een e-mail naar info@p-10.nl. Met de winnaar nemen we voorafgaand aan de prijsuitreiking contact op. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de zomersessie op 30 juni 2022.