Henk Aalderink-prijs 2019 > P10 zoekt parels op het platteland

De P10 daagt ‘parelkwekers’ uit te laten zien hoe levendig en bruisend het platteland is. Onder een parel verstaat de P10: een plek die het bezoeken waard is, een energiek evenement of een bruisend initiatief.  De parelkweker die de meest indrukwekkende parel inlevert, wint de prijs en krijgt € 2.500. Met de inzendingen stelt de P10 een route samen door heel Nederland. Inzenden kan tot 11 oktober 2019.

P10-voorzitter en burgemeester van de gemeente Opsterland Ellen van Selm: “Bewoners van het platteland hebben een ongekende kracht om samen de meest prachtige plekken of evenementen te organiseren. Die plekken, maar ook de energie van inwoners willen we met deze prijs onder de aandacht brengen bij een breed publiek.”

TOERISTISCHE ROUTE VAN PLATTELANDSPARELS
Van de ingezonden plattelandsparels stelt de P10 een route samen die geïnteresseerden over het Nederlandse platteland voert. Deze route wordt tijdens uitreiking ook aan Jos Vranken van NBTC Holland Marketing overhandigd. NBTC werkt aan het themajaar ‘De Ode aan het Nederlandse landschap’, een verhaallijn die is bedoeld om (buitenlandse) toeristen de schoonheid en diversiteit van ons landschap te laten ervaren. De P10 is er van overtuigd dat het Nederlandse platteland deze ode ook verdient en hoopt dit te bewijzen aan de hand van de inzendingen.

PRIJS
De te winnen prijs bestaat uit een geldprijs van € 2.500 en publiciteit.

VOORWAARDEN & CRITERIA

JURY
De jury is onafhankelijk en bestaat uit 3 leden, met een binding met het platteland en/of events en/of toerisme

AANMELDING
Onderstaand kunt u uw parel aanmelden. Geef een duidelijk omschrijving, en voorzie uw aanmelding van een aantal foto(’s) uploaden (max 5MB).  Ook een website of link naar een filmpje kan aan uw aanmelding toegevoegd worden. We vragen ook om uw gegevens en een toelichting waarom u vindt dat uw parel aansluit bij de voorwaarden. U kunt uw parel van het platteland tot 11 oktober 2019 indienen.

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Upload hier uw foto. (png/jpg/dng, max 5mb). (verplicht)

Deze parel laat zien dat het platteland bruist van de energie omdat ... (verplicht)