oktober 2022

De Krant van het Platteland #5

Onze vijfde Krant van het Platteland is uit en verstuurden we vandaag naar de leden van de Tweede Kamer, onze samenwerkingspartners en leden. Een krant die actueler is dan ooit!

Remkes deelde afgelopen woensdag zijn bevindingen en gaf richtinggevende adviezen in zijn stikstof-rapport ‘Wat wel kan’. De P10 haalt uit dit advies de volgende punten: denk in oplossingen, zoek naar maatwerk, kijk wat past op welke plek. Koren op de molen van de P10! Wij trekken graag samen op, willen uitgaan van de kansen en pleiten voor een regionale aanpak. 

In onze vijfde Krant van het Platteland leest u meer over onze ideeën en wensen en laten wij u zien wat er speelt op het platteland. Kort samengevat; de 30 plattelandsgemeenten van de P10 werken graag met u samen aan de oplossingen die voor heel Nederland nodig zijn. 

We wensen u veel leesplezier!