september 2023

12 oktober: Kennissessie over participatie met P10 op European week voor Regions and Cities

Ook benieuwd wat echt werkt in participatie? Bezoek dan de kennissessie op 12 oktober 2023 in Brussel.


In gesprek met inwoners. Samen beleid maken en doen wat nodig is. Participatie dus. Hoe doe je dat nou eigenlijk het beste op het platteland? Op een manier die werkt en sociale cohesie bevordert? In het Europese project Sherpa werd het in 40 projecten onderzocht. 

Ook benieuwd wat echt werkt in participatie? Bezoek dan de kennissessie op 12 oktober 2023 in Brussel. Met sprekers Ellen Nauta en Joost van Oostrum (beide van de P10), Paweł Chmieliński, Elodie Salleen, Jorieke Potters. De sessie is een onderdeel van de European Week for Regions and Cities, die van 9 tot 12 oktober wordt gehouden in Brussel.

Aanmelden kan via https://europa.eu/regions-and-cities/programme/2023/sessions (Code: 12PL23444)