november 2015

Henk Aalderink prijs 2015

Op woensdag 25 november heeft de P10 tijdens de wintersessie de Henk Aalderink prijs 2015 uitgereikt aan Wijzelf Zorgcoöperatie Achterhoek.
De Henk Aalderink prijs is vernoemd naar de overleden oprichter van de P10, Henk Aalderink. De prijs is ontstaan om aan heel Nederland te laten zien dat het platteland leeft, energie heeft, spannend en vernieuwend is geloof heeft in de toekomst. De P10 zocht een vernieuwend project om de leefbaarheid te vergroten en een project wat een antwoord biedt op de problemen waar het platteland mee te maken heeft. Wijzelf Zorgcoöperatie Achterhoek werd als winnaar gekozen uit maar liefst 15 inzendingen. Het doel van Wijzelf is om samen zelf zorg te organiseren door middel van een website. De Henk Aalderink prijs bestaat uit een cheque van 1000 euro en werd uitgereikt door de voorzitter van de P10 mevrouw Jetten en door mevrouw Aalderink.