februari 2020

Dorpenfestival 25 juni in Aa en Hunze

Inschrijving geopend!

Schrijf je in voor het eerste landelijke Dorpenfestival in Aa en Hunze. Op en rond De Brink van Annen om precies te zijn. Op 25 juni kun je vanaf de vroege ochtend meedoen aan een festival over de kansen van dorpen in Nederland op het gebied van klimaat, leefbaarheid, natuur, landbouw & veeteelt, lokale economie en bestuur & samenwerking.

Het wordt een levendig festival vol excursies (voor de vroege vogels), paviljoens, lezingen, debatten, dialoog, muziek en beleving. Wim Daniëls, schrijver van de bestseller Het Dorp opent het festival, en Tim Knol sluit de dag sfeervol af met zijn Blue Grass Boogiemen. De organisatie zet momenteel het programma in de steigers, waarover we je goed op de hoogte zullen houden. Zo kun je je tijdig inschrijven voor de diverse sessies. Laat nu al weten dat je erbij wilt zijn. Dat is verstandig, want het festival biedt ruimte aan zeshonderd deelnemers.

Nog een tip: in dezelfde week vinden de TT-races in Assen plaats. Regel dus tijdig een overnachting als je het programma vanaf de vroege donderdagochtend wilt benutten. Dit zijn enkele mogelijkheden: Hof van Saksen in Nooitgedacht, Brinkhotel in Zuidlaren, Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen in Zeegse, Van der Valk Hotel in Assen, Hotel de Bonte Wever in Assen, City Hotel de Jonge in Assen.

Het Dorpenfestival wordt georganiseerd vanuit het Interbestuurlijk Programma (IBP), een initiatief van gemeenten, provincies, waterschappen en het Rijk om samen meer te bereiken op 10 grote maatschappelijke opgaven. In samenwerking met gemeente Aa en Hunze, de P10, de Vereniging van Drentse Gemeenten, de provincie Drenthe en de Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen (LVKK).

Stuur deze uitnodiging vooral door aan je collega’s!

Inschrijven via: https://vng.aza…b6-01510a1c0805 / https://www.dorpenfestival.nl/

Deel dit op:
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter