januari 2021

P10 levert bijdrage aan online magazine DuurzaamDoor (RVO)

“De Omgevingswet is meer dan een stedelijke opgave.” Aldus Ellen van Selm en Lydia van Santen in het prachtige online magazine dat Duurzaam Door (RVO) onlangs uitbracht.

In het interview pleiten zij voor meer aandacht, zodat het platteland niet wordt afgedaan als iets ‘wat er gewoon is’. Het interview is onderdeel van een reeks gesprekken gevoerd voor het programma DuurzaamDoor van RVO. Dat programma richt zich op duurzaam innoveren door het stimuleren van leerprocessen tussen een veelheid van relevante actoren. De afgelopen programmaperiode is in het lerende netwerk Omgeving Ontmoet Omgevingswet actief gewerkt aan leerprocessen met overheden en vooral met potentiële partners in regio’s en op locatie.

Dit digitale magazine is een uitnodigend overzicht van de grote rijkdom aan kennis, ervaring, netwerken en betrokkenheid die RVO tijdens activiteiten heeft opgedaan. Het motto ‘Wij Willen Wijzer Worden’ werkte prikkelend vanaf de startclinic tot de online bustour De Reis Naar Binnen die in november 2020 gemaakt werd. Het magazine is zo gemaakt dat u een snelle scan kunt maken, maar ook de diepte in kunt gaan door een veelheid van aanklikbare bronnen te raadplegen.

Lees het volledige online magazine (met op pagina 8 het P10-interview).