april 2021

Nieuwsbrief april 2021

Het eerste kwartaal is voorbij gevlogen en wat een start hadden we! Met de toetreding van zeven nieuwe leden begonnen we 2021 met 29 gemeenten in het P10-netwerk. De gemeenten Leudal, Noardeast-Fryslân, Weststellingwerf, Dinkelland, Tubbergen, West Betuwe en De Wolden zijn de nieuwste leden.
Ook werkten we de eerste maanden verder aan de Agenda Platteland, waarmee we oplossingen bieden voor de vraagstukken waar heel Nederland voor staat. In de eerste vergadering van het Algemeen Bestuur dit jaar stelden we de Agenda Platteland vast evenals het Uitvoeringsprogramma voor 2021 en het Jaarverslag over 2020. Meer over het eerste kwartaal leest u in de nieuwsbrief van april die we zojuist verstuurden.

https://mailchi.mp/de6f9ca69180/april2021
Deel dit op:
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter