mei 2023

Uitnodiging Zomersessie 28 juni 2023 – Meld je aan!

Uitnodiging Zomersessie 28 juni 2023. vanuit Aa en Hunze. Met onder andere sprekers van Maatschap Wollerich, Proefboerderij 't Kompas, Bart Brandsma en Klaas Sietse Spoelstra belooft dit een prachtige reis door de ruimte te worden. Meld je aan!

Onze reis door de ruimte start in het mooie dorpje Spijkerboor. Waar in het veenkoloniale landschap het riviertje de Hunze zijn weg vindt. Waar een rijke geschiedenis voor het oprapen ligt. Waar mensen lief en leed delen en naar elkaar omkijken. Waar inwoners ideeën hebben, de mouwen opstropen en meedenken. Waar de kracht van het platteland zichtbaar is. In deze omgeving spelen de vraagstukken van vandaag: landbouw en innovatie, leefbaarheid, polarisatie. Een perfecte plek voor onze reis door de ruimte!

Met onder andere sprekers van Maatschap Wollerich, Proefboerderij ’t Kompas, Bart Brandsma en Klaas Sietse Spoelstra belooft dit een prachtige reis door de ruimte te worden. 

Direct aanmelden kan hier.

We zien jullie graag in Aa en Hunze!