oktober 2023

UITNODIGING: Wintersessie 6 december 2023

15 jaar P10 en Nederland in 2040, daar gaat deze Wintersessie over. Bekijk het programma en meld je aan.

Open deze uitnodiging om het programma inclusief de workshops te zien en je aan te melden

P10 bestaat 15 jaar en dat vieren we met een extra bijzondere Wintersessie. Er zijn sprankelende en informatieve sessies, we blikken samen met de oprichters terug op 15 jaar P10 en is er volop ruimte om bij te praten en kennis uit te wisselen. Bovendien maken we de winnaar van de fotowedstrijd voor de Henk Aalderinkprijs 2023 bekend. Met ruim 80 inzendingen belooft het een spannende strijd te worden!

Ook kijken we vooruit naar Nederland in 2040. Welke vragen stelt de volgende generatie ons? En wat zijn onze antwoorden? De P10-wintersessie 2023 op woensdag 6 december is een dag vol energie van het platteland, gericht op de toekomst van Nederland. Dit jaar in het centraal-gelegen en gastvrije Druten.

Open deze uitnodiging om het programma inclusief de workshops te zien en je aan te melden

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,
Ellen Nauta
Voorzitter P10