oktober 2018

Symposium P10 in beeld / 29 nov 2018 / Den Haag

‘P10 in beeld’ dat is de titel van het symposium dat de P10 organiseert op donderdag 29 november 2018 in Den Haag. Landelijke, provinciale en lokale bestuurders reageren tijdens dit symposium op de uitkomsten van het onderzoek van Wageningen Universiteit naar de leefbaarheid op het platteland. Dit onderzoek wordt in opdracht van de P10 uitgevoerd ter ere van ons 10-jarig bestaan.

Dagvoorzitter Hans Verbeek voelt onze inspirerende sprekers op vakkundige wijze aan de tand. Welke sprekers dat zijn, hoort u binnenkort. Centraal in deze gesprekken staan onze thema’s: een aantrekkelijk, vitaal en bereikbaar platteland.

Reserveer nu alvast donderdag 29 november 2018 van 13.00 tot 16.00 uur in uw agenda. U kunt inlopen en genieten van een lunch vanaf 12.00 uur. Begin november volgt een uitnodiging met het inhoudelijke programma en kunt u zich aanmelden.

Uiteraard bent u vrij dit bericht door te sturen naar andere geïnteresseerden. Wij hopen u te ontmoeten op 29 november bij de VNG in Den Haag!