juni 2019

Programma congres Vitaliteit Next Level 18 & 19 juni

Neemt u de toekomst in eigen hand? Graag nodigen wij u namens de gemeente Goeree-Overflakkee en de provincie Zuid-Holland uit aanwezig te zijn op het congres ‘Vitaliteit Next Level’.


Op dinsdagavond 18 juni en woensdag 19 juni doet u genoeg inspiratie, ervaringen en kennis op om bij te dragen aan een vitale toekomst. Laat u bijpraten en denk mee tijdens ons congres. Er zijn veel verschillende programmaonderdelen en interessante sprekers. De P10-zomersessie is onderdeel van het congres. Passend bij het Vijfpuntenplan van de P10 organiseert dit netwerk van 20 grote plattelandsgemeenten een aantal workshops op woensdagochtend 19 juni.

Het uitgebreide programma en een link waarmee u zich kunt aanmelden (of afmelden) vindt u in de bijlage. U bent vrij deze uitnodiging te delen binnen uw netwerk. Het congres is gratis en toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is.

We hopen u te ontmoeten op 18 en 19 juni in Ouddorp.

Direct online aanmelden >>>