oktober 2019

Komt u naar de P10 Wintersessie?

Wonen, werken en recreëren, dat kan allemaal op ons platteland. We staan er ook voor mooie uitdagingen op het gebied van leefbaarheid, het klimaat en de energietransitie. Tijdens de Wintersessie hebben we hier alle aandacht voor. Heeft ons thema ook uw aandacht en wilt u meedenken over oplossingen? Dan bent u van harte welkom op 27 november in de Apenheul in Apeldoorn.

Op het programma staan verschillende onderdelen waar u aan deel kunt nemen. Zo organiseren we een kennistafel, een college en gaan we graag met u in discussie over de actuele thema’s. We maken ook een start met de invulling van de Agenda Platteland. Verspreid door het programma zijn er vijf workshops, die aansluiten bij het Vijfpuntenplan van de P10. Dit plan stelden we in 2018 op naar aanleiding van het onderzoek naar Leefbaarheidsinitiatieven dat de Universiteit van Wageningen in opdracht van de P10 uitvoerde. Aan het eind van de dag formuleren we alvast wat we als P10 willen meegeven aan het nieuwe kabinet.

Met afwisselende agenda, inspiratie op deze actuele en uitdagende thema’s -en ook een lekkere lunch en borrel na afloop- gaat u goed ‘gevoed’ weer naar huis. Bovendien is het een van de momenten om vakgenoten en collega’s uit alle windstreken te treffen. We zien u graag op woensdag 27 november in congreslocatie De St@art. Deze locatie in de Apenheul is een van de meest duurzame congreslocaties van Nederland.

Meer informatie vindt u in de uitnodiging, daar leest u ook hoe u zich kunt aanmelden. Voor vragen over de Wintersessie neemt u contact op met Kim Walstra via p10@opsterland.nl of (0512) 386 557.