november 2019

Sprekers Wintersessie bekend

Al eerder nodigden we u uit voor de Wintersessie die de P10 jaarlijks organiseert. Dit jaar ontmoeten we u graag op 27 november in de St@art, de duurzame congreslocatie in de Apenheul. Inmiddels zijn ook de sprekers bekend.

Wat verstaan wij onder vitale dorpen? Hoe draag je als gemeente bij aan de energie van de inwoners? Wat kunnen we doen om onze kennis te bundelen en vooral te delen?Tijdens de Wintersessie op 27 november hebben we hier alle aandacht voor. Wat is een leefbaar klimaat? Samen met u maken we een start met de invulling van de Agenda Platteland. Er zijn verschillende workshops, een kennistafel en een college. We maken een actieplan, discussiëren over wat we als P10 willen meegeven aan de Tweede Kamer en we reiken de jaarlijkse Henk Aalderink-prijs uit aan de mooiste parel van het platteland. 

De sprekers zijn Ben van Essen (LVKK), Tarsy Lössbroek en Jean Eigeman (RVO/Duurzaam Door), Jan Heins (Het Groene Brein), Rinske van Noortwijk (Greenwish) en Jos Vranken (NBTC Holland Marketing).  Ook VNG levert een bijdrage en Heleen Huiskamp (gemeente Berkelland) en Eric Caspers (gemeente Schouwen-Duiveland) begeleiden een workshop. Anne van Strien (The Wise City) blogt over de Wintersessie.

Wilt u erbij zijn? Aanmelden kan tot en met 22 november. In de uitnodiging leest u het gedetailleerde programma.

De Wintersessie van de P10 is mede mogelijk door:

VNG, GreenWisch, DuurzaamDoor/RVO, Het Groene Brein, LVVKK en P10-gemeenten.