maart 2020

Dorpenfestival geannuleerd

Bericht van het organisatieteam van het Dorpenfestival

Het dorpenfestival, dat op 25 juni 2020 plaats zou vinden in Annen, gaat helaas niet door. Afgelopen periode hebben we de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten gehouden, maar zijn we toch verder gegaan met de voorbereidingen van dit mooie festival. Door de verscherpte overheidsmaatregelen van 23 maart merkten we dat het organiseren steeds lastiger wordt. Wij willen deelnemers en sprekers bovendien een veilige festivalervaring bieden; met de huidige vooruitzichten op de ontwikkeling van het coronavirus is die garantie niet te geven. Daarom hebben we tot onze spijt deze lastige beslissing moeten nemen.

Wij hebben bij de organisatie tot op heden veel enthousiaste reacties mogen ontvangen. De inschrijving was al volop gaande. Had u zich ook al ingeschreven, dan laten wij direct van ons horen zodra we meer duidelijkheid hebben over de eventuele editie in 2021. Wij hopen dan weer op u te mogen rekenen als deelnemer. Voor nu, blijf gezond en denk om uw medemens.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@dorpenfestival.nl, dit e-mailadres blijft actief!