november 2020

Krant van het Platteland #2

Onze tweede Krant van het Platteland is uit en verstuurden we vandaag naar de leden van de Tweede Kamer, onze samenwerkingspartners en leden.
In de vorige editie hebben wij u laten zien dat voor de grote uitdagingen van Nederland oplossingen te vinden zijn op en met het platteland. Want het platteland heeft ruimte en sterk organiserend vermogen. Onze dorpen zijn in staat grote projecten te initiëren en te runnen. Het is rustig, ruim en mooi en we delen de ruimte graag. En juist om die kracht en ruimte vragen onze gezamenlijke uitdagingen in bijvoorbeeld klimaat, wonen, energie en zorg.  Om die kracht en ruimte te kunnen blijven bieden, moeten we samen goed voor het platteland zorgen. Want het is ook kwetsbaar. Daarom zet de P10 zich in voor een robuust platteland met vitale dorpen. De P10 maakt zich sterk voor drie thema’s en tijdens onze Winterwebinars gaan we hierover graag met u in gesprek. In de tweede editie van de Krant van het Platteland leest u er alles over.