oktober 2021

Webinar ‘Plattelandsontwikkeling: de toekomstige kansen en uitdagingen voor plattelandsgebieden in de EU’


Op 13 oktober 2021 vond de P10 webinar ‘Plattelandsontwikkeling: De toekomstige kansen en uitdagingen voor plattelandsgebieden in de EU’ plaats. Deze webinar was onderdeel van de Europese week van de Regio’s en Steden. Tijdens dit evenement bespraken we de toekomstige kansen en uitdagingen voor plattelandsgebieden in de EU aan de hand van de nieuwe langetermijnvisie voor plattelandsgebieden en de Boer-tot-Bordstrategie.

De sprekers waren Bert-Jan Ruissen (Europarlementariër), Dirk Jacobs (Director FoodDrinkEurope) en Ellen Nauta (burgemeester Hof van Twente en voorzitter gemeentelijke Nederlandse delegatie in het Comité van de Regio’s). Was het niet mogelijk om hierbij aanwezig te zijn? Geen paniek, de webinar is opgenomen en kan worden teruggekeken via de volgende link: https://www.you…h?v=oyOqoAR0yHs.