oktober 2021

Komt u ook naar de Wintersessie op 1 december?

Begin dit jaar lanceerde de P10 de Agenda Platteland. Op die agenda -u leest hem hieronder- staan tien concrete punten die opgepakt moeten worden in het belang van heel Nederland: platteland én stad. Afgelopen maanden brachten we de agenda onder de aandacht en verzamelden we ambassadeurs die samen met de P10 aan deze agendapunten willen werken.

De Agenda Platteland staat dan ook centraal tijdens onze jaarlijkse Wintersessie. Dit jaar vindt deze Wintersessie plaats op 1 december. We zoeken nog naar een geschikte locatie op een centrale plek in Nederland. Maar zet u de datum vast in uw agenda? Het programma, met verschillende workshops, sessies en sprekers, in het teken van de Agenda Platteland, start om 9.00 uur en duurt tot uiterlijk 17.00 uur. Een uitnodiging volgt binnenkort met daarin ook de mogelijkheid om u aan te melden.

We hopen u dit jaar weer live te treffen.