november 2021

Krant van het Platteland #4

De vierde editie van de Krant van het Platteland staat klaar. Vandaag verstuurden we hem naar onze relaties, leden en ambassadeurs.

In deze krant leest u over de mogelijkheden die het platteland biedt voor de opgaven waar we in Nederland voor staan. Alleen samen kunnen we deze uitdagingen aan: platteland en stad hebben elkaar nodig. Aan het woord zijn onder meer ambassadeurs van de P10 en gemeente De Wolden als nieuw P10-lid.

In deze vierde editie vindt u ook de uitnodiging voor de Wintersessie van 1 december. We zijn op dit moment in afwachting van de maatregelen rondom corona. Zodra deze officieel bekend zijn, besluiten we of en in welke vorm de Wintersessie door kan gaan. U leest hier uiteraard binnenkort over op onze website.  

Eerdere edities van deze krant en de Agenda Platteland vindt u hier.