juni 2022

Bent u ook bij de Zomersessie?

U bent van harte uitgenodigd voor de Zomersessie in gemeente Hulst op 30 juni 2022! Het belooft een mooie dag te worden. We ontmoeten elkaar in de Prosper, een authentiek polderdorp gelegen in het hart van Grenspark Groot Saeftinghe. Er zijn diverse excursies door het gebied. Daarnaast bieden we een reeks workshops aan over actuele thema’s die voortvloeien uit onze Agenda Platteland. Tijdens de lunch wordt de Henk Aalderink-prijs uitgereikt. Gedurende de Zomersessie vindt eveneens de vergadering voor gemeentesecretarissen plaats evenals de eerste vergadering van het Algemeen Bestuur met daarbij de verkiezing van het nieuw Dagelijks Bestuur.

Bent u er ook bij? U kunt zich aanmelden via deze link. De uiterste datum voor aanmelden is 15 juni 2022. Hieronder vindt u de uitnodiging met toelichting per excursie en workshop.