maart 2023

Daniël Joppe nieuw lid Dagelijks Bestuur P10

De leden van het Algemeen Bestuur van de P10 -het netwerk van 31 plattelandsgemeenten- hebben Daniël Joppe, wethouder van de gemeente Schouwen-Duiveland, benoemd als lid van het Dagelijks Bestuur voor de programmalijn Maatwerk Platteland.

De leden van het Algemeen Bestuur van de P10 -het netwerk van 31 plattelandsgemeenten- hebben Daniël Joppe, wethouder van de gemeente Schouwen-Duiveland, benoemd als lid van het Dagelijks Bestuur voor de programmalijn Maatwerk Platteland.

Wethouder Joppe is enthousiast om zijn ervaring in te zetten voor het P10-netwerk: “Ik geloof in de kracht van het platteland en ben er trots op! Zonder het platteland kan de stad niet bestaan. Ik zet me in het bijzonder in voor het behouden van een sterke financiële positie van gemeenten in het gemeentefonds. Ik kijk uit naar goede samenwerking in een collegiaal bestuur.”

De P10 bestaat uit 31 plattelandsgemeenten, verspreid over heel Nederland. Samen delen zij kennis en laten ze de stem van het platteland horen, in de Tweede Kamer en in Europa.