juli 2023

Vacature: Een uitdagende AV-stage over het profileren van een innovatief en leefbaar platteland

Vacature: Een uitdagende AV-stage over het profileren van een innovatief en leefbaar platteland

Nieuwe Wending is een communicatiebureau in Deventer. Één van onze opdrachtgevers is P10, een samenwerkingsverband van 31 plattelandsgemeenten uit heel Nederland. P10 staat voor een duurzaam en een leefbaar platteland. Vanuit het samenwerkingsverband vindt veel overleg plaats met ministeries en de Tweede Kamer hoe dat voor elkaar te krijgen.

Er zijn al veel goede voorbeelden van hoe inwoners zelf initiatieven realiseren om dit voor elkaar te krijgen. Er is veel goed nieuws te melden vanuit het platteland, maar dat sneeuwt vaak onder in boze boeren en stikstofdiscussies. Toch verdienen deze goede voorbeelden een podium. We vragen jou dat podium te bieden!

We denken aan ten minste 10 (maar mogelijk meer) 1-minuutfilmpjes in de stijl van het World Economic Forum (zie bijvoorbeeld https://www.weforum.org/videos/ikea-is-retraining-call-handlers-as-interior-design-advisors). Daarnaast vragen we je een contentstrategie voor P10 te ontwikkelen, op basis van de communicatiestrategie die we hebben ontwikkeld.

In deze stage werk je intensief samen met de strategische beleidsadviseurs van P10 en met de communicatieprofessionals van Nieuwe Wending.

Voor meer informatie kun je mailen met tom@nieuwewending.nl