november 2023

De Regio als reddingsboei? Masterclass Kamerleden

Voor nieuwe Kamerleden houdt P10 op 7 februari in Nieuwspoort een unieke bijeenkomst. Kamerleden krijgen in vogelvlucht een doorkijk op de belangrijkste uitdagingen voor de regio.

De regio staat volop in de belangstelling. We weten dat we een sterke regio nodig hebben om de uitdagingen op het gebied voor klimaat, wonen en migratie het hoofd te kunnen bieden. Hoe kunnen Den Haag en de regio met elkaar samenwerken en wat heeft de regio nodig om krachtig en leefbaar te kunnen blijven? Nieuwe Kamerleden kunnen zich aanmelden voor deze unieke bijeenkomst in februari in Nieuwspoort waarin ze in vogelvlucht een doorkijk krijgen op de belangrijkste uitdagingen voor de regio. Bovendien is er ruim de tijd om in gesprek te gaan met plattelandsbestuurders uit het hele land.