april 2024

Zomersessie 2024: u komt toch ook?

Op 29 mei komen we samen in de Gemeente Bronckhorst. Een samenkomst met als thema: het platteland biedt ruimte. 

Op 29 mei komen we samen in de Gemeente Bronckhorst. Een samenkomst met als thema: het platteland biedt ruimte. 

Het belooft een energieke dag te worden met bijzondere sprekers op het programma. Zo zal burgemeester Marja van der Tas ons verwelkomen in het gemeentehuis in Hengelo (Gld). Directeur-generaal BZK Arne van Hout zal vervolgens de dag aftrappen. Wanneer het einde van dag nadert, zal staatsecretaris van Justitie en Veiligheid Eric van der Burg samen met onze voorzitter Ellen Nauta de dag afsluiten. Een afsluiter waarna er alle tijd is om ideeën met elkaar uit te wisselen tijdens de netwerkborrel.  

Ook gaan we in verschillende inspiratiesessies met elkaar in gesprek. In gesprek over de inrichting van een sociaal, duurzaam en leefbaar platteland. Zo kijken we naar de rol van nutriënten in het energiesysteem van de toekomst, staan we stil bij de verschillende perspectieven op het ‘omdenken’ binnen het sociaal domein én staan we letterlijk met onze voeten in de klei bij de Grote Beek.

Kortom, een sprankelende dag vol energieke inspiratiesessies. Bent u actief binnen een gemeente? Dan nodigen we u van harte uit. Lees het volledige programma en regel direct uw aanmelding.