januari 2024

Krant van het Platteland #7

In deze zevende editie van de Krant van het Platteland kijken we naar de prachtige foto’s van de Henk Aalderink fotowedstrijd, luisteren we naar de (nieuw) verkozen Kamerleden en verwelkomen we het 32e lid van de P10.

In deze zevende editie van de Krant van het Platteland kijken we naar de prachtige foto’s van de Henk Aalderink fotowedstrijd met het thema “Gezicht van het Platteland”. We luisteren mee met de (nieuw) verkozen Tweede Kamerleden. De Kamerleden die we tijdens de Wintersessie massaal succes wensten. Wat nemen ze mee naar Den Haag en hoe gaan ze zorgen dat het platteland gehoord wordt? We verwelkomen het inmiddels 32e lid van de P10: gemeente Buren. Ook maken we kennis met het nieuwe Dagelijks Bestuurslid Jouke Douwe de Vries. 
 
En natuurlijk staan we stil bij 15 jaar P10, want we zien het steeds bevestigd: ons platteland is prachtig, energiek en ongelooflijk veelzijdig. Die dorpskracht wordt benadrukt met prachtige voorbeelden uit onze plattelandsgemeentes, zoals het energie neutrale woonzorgcentrum de Borgstee in Vledder.

Lees hier de nieuwste editie van de Krant van het Platteland: