mei 2021

Kom naar het Dorpenfestival! Live vanuit Aa en Hunze op 1 juli

Het Dorpenfestival op 1 juli 2021 wilt u niet missen. Het belooft een waar online spektakel te worden, live vanuit de gemeente Aa en Hunze. Ook de P10 levert natuurlijk een bijdrage want in vitale dorpen daar zit onze kracht. Inwoners van plattelandsdorpen zijn actieve inwoners. Ze ondersteunen elkaar en zetten zich in voor het beheer en de verbetering van hun leefomgeving. Daar zijn ze trots op, maar ze vinden het vaak ook een hele uitdaging.

Hoe kunt u als inwoner en bestuurder omgaan met onderwerpen als leefbaarheid, economie, energie, klimaat, digitalisering, biodiversiteit en zorg? En hoe kunnen bestuurders van alle overheden samen de bewoners ondersteunen bij hun vraagstukken en ambities? We spreken, inspireren, luisteren, enthousiasmeren, werken samen, ontdekken en genieten samen van de energie in de dorpen en op het platteland.

Aanmelden kan nog via de website www.dorpenfestival.nl of direct via onderstaande button.