januari 2022

Wintersessie op 3 februari gaat door, meld u snel aan!

We zijn blij u te kunnen melden dat de Wintersessie van 3 februari 2022 door kan gaan. Nu het binnen de huidige maatregelen mogelijk is om elkaar weer fysiek te ontmoeten, nodigen we u dan ook van harte uit om deel te nemen aan onze Wintersessie. Het wordt een mooie dag waarin we de actuele thema’s behandelen die voortvloeien uit de Agenda Platteland. Dat doen we aan de hand van gevarieerde workshops maar er is ook voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Er is na zo’n lange tijd vast veel om met elkaar te bespreken.
 
Komt u ook naar de Wintersessie? U kunt zich aanmelden via deze link. In de bijlage vindt u het dagprogramma en een uitgebreide toelichting per workshop.Wilt u zich zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk maandag 31 januari aanmelden? Dat is kort dag, omdat de Wintersessie volgende week al plaatsvindt. Ook kan het zijn dat we op het laatste moment moeten schuiven in de workshops. We danken u voor uw flexibiliteit en  begrip.  
 
Goed om te weten: wij hanteren tijdens de Wintersessie de corona maatregelen en houden daarbij rekening met een afstand van 1,5 meter. Het dragen van een mondkapje is verplicht, evenals het tonen van een coronatoegangsbewijs bij binnenkomst.

We hopen u te treffen op 3 februari!