Actueel

Ellen Nauta
mei 2024
De P10 is blij met de aandacht voor de regio in het hoofdlijnenakkoord dat de PVV, BBB, VVD en NSC hebben gepresenteerd. Die aandacht is hard nodig om de neerwaartse spiraal van verschraling in landelijke gebieden te stoppen.
mei 2024
Op 29 mei kwamen we samen in gemeente Bronckhorst. Een samenkomst met als thema ‘Het platteland biedt ruimte’.
mei 2024
In de aanloop van het commissiedebat Regio’s en grensoverschrijdende samenwerking op 16 mei verstuurde de VNG onderstaande oproep naar de Tweede Kamer.
Het stadje Bronkhorst in gemeente Bronckhorst
april 2024
Op 29 mei komen we samen in de Gemeente Bronckhorst. Een samenkomst met als thema: het platteland biedt ruimte. 
januari 2024
In deze zevende editie van de Krant van het Platteland kijken we naar de prachtige foto’s van de Henk Aalderink fotowedstrijd, luisteren we naar de (nieuw) verkozen Kamerleden en verwelkomen we het 32e lid van de P10.
december 2023
Van jubileum naar toekomst: tijdens de jaarlijkse Wintersessie vierden we het 15-jarige bestaan van P10 én keken we vooruit.
december 2023
HOF VAN TWENTE – Nu de regio meer in de belangstelling staat dan ooit, is het tijd om het radicaal anders te doen in Den Haag, meent P10-voorzitter Ellen Nauta.
december 2023
Met deze foto won Erika Klein Kranenbarg de Henk Aalderinkprijs 2023. Lees het bijzondere verhaal achter de foto.
november 2023
Voor nieuwe Kamerleden houdt P10 op 7 februari in Nieuwspoort een unieke bijeenkomst. Kamerleden krijgen in vogelvlucht een doorkijk op de belangrijkste uitdagingen voor de regio.